WORKSHOPS

WORKSHOPS

tba2

Special-effects make-up

Meer informatie over deze workshop volgt!

Iloon workshop boxed complete

Van script, naar uitvoering

Iets waar veel cosplayers moeite mee hebben. Je hebt een idee voor een cosplay act, zet het op papier, maar met de uitvoering heb je nogal wat moeite. Deze interactieve workshop is er om je acteertechnisch een handje te helpen.
Deze workshop richt zich op de uitvoering van een act op het podium waarvan het script de basis zal zijn. In een script staat een scenario beschreven, maar dat bepaald niet direct het eindresultaat op het podium. Het eindresultaat is afhankelijk van hoe men die met het script werkt, alles interpreteert. Tijdens deze workshop zal je er achter komen wat er gebeurd wanneer verschillende "acteurs" onder leiding van een "regisseur" dezelfde script gebruiken en dit gaan uitvoeren in een act.
Aan het einde van de workshop zullen alle deelnemers hun eigen versie aan elkaar presenteren. Je zult versteld staan over hoe erg verschillend de uitvoeringen zullen zijn, terwijl het script precies hetzelfde was!

PANELS

Logo Raven Star

Body Positivity

Cosplayer Raven Star zal een panel geven over body positivity en het creëren van een veilige online omgeving om je werk te delen! Het is een persoonlijke lezing waar in zij haar eigen verhaal vertelt, uitlegt wat body positivity inhoudt en tips en advies geeft om lekkerder in je vel te zitten.

Rei Suzuki boxed complete

Wig Styling

Cosplayer Rei Suzuki zal op de zondag van GuildGames een wig styling panel hosten! Ze legt je alle tips en tricks uit voor het stijlen van pruiken. Hoe maak je spikes? Hoe maak je opstaande haarlijnen? Dit soort vragen worden allemaal beantwoord!

Dutch Props Logo boxed complete

3D Printing & Casting

Meer informatie over deze panel volgt!

apocalypsecosplay

Prop Painting

Meer informatie over deze panel volgt!

Sammys Cosplay boxed complete

Werken met foam

"Ik kan niet met foam werken" vindt Sammy onzin! Ze is zonder kennis begonnen en wilde eerst echt niet met foam werken, maar toch heeft ze het geleerd. Met haar props laat ze jou zien wat je met foam kunt maken zonder ervaring. Ze geeft je tips en tricks over foam en andere materialen. Het is super leuk en handig om voor cosplay met foam te werken, dus kom zeker langs om vragen te stellen en over haar ervaringen te horen!