Voorwaarden Vrijwilligers GuildGames 2018

Leuk dat je mee wil helpen om GuildGames 2018 tot een daverend succes te maken! Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden wanneer je je aanmeldt.

Artikel 1. Leeftijd

Vrijwilligers dienen 18 jaar of ouder te zijn. Dit betekent dat mensen geboren na 09-09-2000 helaas niet toegelaten kunnen worden als vrijwilliger.

Artikel 2. Eten & Drinken

Drinken bestemd voor personeel is gedurende de hele dag beschikbaar in het kantoor van de organisatie. Afhankelijk van de tijdsduur en de begin/eindtijd van je shift wordt door de organisatie lunch en/of avondeten verzorgd. Je hebt recht op eten bij een shift van 8 uur of langer. Avondeten wordt verzorgd vanaf 18:00 uur.

Artikel 3. Kleding

Verplichte crewkleding wordt aangeboden door de organisatie. Het is verplicht om tijdens je werkzaamheden op GuildGames deze kleding te dragen. Je mag echter zelf weten in combinatie met welke andere kleding je dit doet.

Artikel 4. Entree

Entree voor crewleden is gratis; bij een shift van 4 uur krijg je een dagticket, bij een shift van 8 uur een weekendticket. Dit betekent dat je buiten je ingeplande shift(en) vrij rond kunt lopen in het bezoekersgebied van GuildGames 2018. Het is echter niet toegestaan om je buiten je werktijden onnodig buiten het bezoekersgebied op te houden.

Artikel 5. Persoonlijke eigendommen

Let op je spullen! Guildhouse biedt ruimte in het kantoor om je privé eigendommen op te bergen, maar is geenszins verantwoordelijk voor diefstal of verlies hiervan.

Artikel 6. Toelating

In de weken voorafgaand aan GuildGames worden enkele data bekendgemaakt waarop toelatingsgesprekken zullen plaatsvinden. Dit zal een gesprek zijn waarin je jezelf voorstelt en kort je motivatie verklaart.